Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payШоколадна глазур блакитна Master Martini - кондитерська глазур блакитного кольору з приємним солодким ароматом.
Застосовується для глазурування і покриття кондитерських виробів, для виготовлення шоколадного декору, цукерок, фігурок, а також можна використовувати для шоколадних фонтанів і як готову прикрасу десерту.
Рекомендації: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною і без бульбашок, темперувати глазур необхідно при температурі 45 °C. Повторно розігрівати шоколадну глазур небажано.
Склад: цукор, рослинні жири (пальмоядрові, пальмові), суха молочна сироватка, сухе знежирене молоко, концентрат спіруліни і яблука, емульгатор (соняшниковий лецитин Е322).
Жирність: 37%
Вага: 200 г
Умови зберігання: у сухому прохолодному місці, при температурі не вище +20°C і відносній вологості 70%.
Країна виробника: Італія.
Немає відгуків про цей товар.