Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payГлазур кондитерська Диски молочні – виготовлені на основі какао-масла, що застосовуються для глазурування кондитерських виробів, або як готова прикраса.
Склад шоколадних дисків: лактоза, соєвий лецитин, декстроза, цукор білий кристалічний, рослинний жир, какао-масло 10-12%.
Вага: 250 г.
Рекомендації: щоб суміш для глазурування вийшла гладкою, смачною і без бульбашок, темперувати шоколадні диски при температурі 45 °C. Повторно розігрівати шоколадну глазур небажано.
Країна виробника: Україна.
Умови зберігання: сухе, темне місце з температурою не вище 20°C.
Немає відгуків про цей товар.