Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Желатин, агар-агар

0 відгуків
Код: 4840~01

101.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3005~01

153.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2454~01

23.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 1221~01

134.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3587~01

153.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3372~01

20.00грн

У наявності
0 відгуків
+5 днів відправка
+ %5 знижка
Код: 8003~01

1778.00грн

Попереднє замовлення
0 відгуків
+5 днів відправка
+ %5 знижка
Код: 7997~01

750.00грн

Попереднє замовлення
0 відгуків
Код: 5950~01

107.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 5888~01

59.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 5314~01

1596.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 5313~01

1380.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 5312~01

1450.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 5311~01

1027.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 4784~01

165.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 3795~01

57.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 3373~01

6.00грн

Нема в наявності
0 відгуків
Код: 3371~01

19.00грн

Нема в наявності
4 відгуків
Код: 903~01

83.00грн

Нема в наявності
5 відгуків
Код: 900~01

120.00грн

Нема в наявності

У сучасному світі кожна господиня, не кажучи вже про кондитерах, хоча б раз готувала страви з використанням желатину (желе, холодець, суфле, галяретку, холодець).

Але навряд чи багато хто замислювалися з чого виробляють цей продукт і який вид желатину корисніше.

Желатин - суміш у вигляді жовтих кристалів або пластин (листовий желатин), виготовлена на основі колагену, що міститься в хрящиках великої рогатої худоби. Желатин розвести в гарячій воді, при охолодженні - застигає. Найбільш популярним стає листової желатин. Його пластини заливають великою кількістю дуже холодної води, а коли вони розбухають - віджимають і додають у гарячий сироп або бульйон. Желатин - корисна амінокислота, необхідна для людського організму.

Ще одним речовиною з желирующими властивостями є Агар-агар.

Агар-агар - продукт, виготовлений з морських водоростей, багатий вітамінами, мінералами та мікроелементами. Крім того, що агар-агар - це джерело кальцію, магнію, кремнію, калію і заліза, він абсолютно не містить вуглеводів, іншими словами він не містить калорій. Агар-агар сприятливо впливає на травлення, виводить шлаки і токсини.

Якщо порівняти агар-агар з желатином, желюючі властивості другого набагато сильніше (1200г/кв. см). Розчиняється агар-агар тільки в гарячій воді (вище 90 градусів) і перетворюється в абсолютно прозорий розчин без кольору та запаху. Застигає агар-агар навіть при температурі 35-40 градусів.

Купити желатин і агар-агар можна в інтернет-магазині 'БЕЗЕ' з доставкою по Україні.