Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Ізомальт

0 відгуків
Код: 7046~01

199.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 3744~01

1139.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2530~01

117.00грн

У наявності
2 відгука
Код: 1449~01

159.00грн

У наявності
0 відгуків
Код: 2198~01

73.00грн

Нема в наявності

Ізомальт - низькокалорійний замінник цукру у вигляді білого кристалічного порошку з солодким смаком. Виготовляється ізомальт з переробленої сахарози, яка міститься в цукрових буряках і очереті.

Ізомальт - нешкідлива харчова добавка, яка широко використовується в харчовій і фармацевтичній промисловості. Крім того, що ізомальт повністю безпечний для людського організму, він, в порівнянні з цукром, має кілька корисних властивостей:

- дієтичний продукт;

- не сприяє розмноженню бактерій, розвитку карієсу;

- не викликає швидкого підвищення глюкози в крові;

- має властивості рослинної клітковини.

У всьому світі, завдяки своїм корисним властивостям, ізомальт застосовується для виготовлення препаратів і харчових продуктів для діабетиків.

Кондитери, як творчі люди з надзвичайною фантазією і талантом, навчилися застосовувати ізомальт не тільки як замінник цукру і наповнювач для хлібобулочних виробів, але і як суміш для приготування карамелі і декорування кондитерських виробів.

З розплавленого ізомальт видувають солодкі кулі, роблять кристали, дорогоцінні камені, брошки, імітують скло, лід, кришталь і багато інших прозорі матеріали.

Ізомальт в руках кондитера - магічний кристалічний попрошок з неймовірними можливостями.