Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payТермометр харчовий призначений для вимірювання температури харчових продуктів. В кондитерській майстерності, застосовується для визначення температури кремів, айсинга, шоколаду, сиропів, глазурі, ізомальту, а також сипучих сумішей.
Щуп термометра закривається пластиковим ковпачком.
Характеристики:
- живлення - батарейка-таблетка 1,5 V (LR44);
- діапазон вимірювання - від -50 до +300 ºC (-58°F до +572 °F);
- довжина термометра - 245 мм;
- довжина щупа - 145 мм;
- матеріал щупа - нержавіюча сталь;
- можливість вимірювання температур в ºC і ºF;
- авто відключення через 10 хвилин роботи.

Функції кнопок харчового термометра:
1. Кнопка ON/OFF - включити/виключити.
2. Кнопка °C/°F - дозволяє вибрати одиницю виміру.
3. Кнопка HOLD - утримує значення температури на дисплеї термометра. Приклад: Ви вимірювали температуру крему, натискаєте кнопку HOLD і значення на екрані зберігається. Щоб вийти з стану утримання значення температури - натисніть кнопку HOLD ще раз.
Рекомендації по використанню:
- помістіть довгий металевий щуп в суміш, температуру якої треба виміряти, не менше, ніж на 1 см;
- зачекайте кілька секунд;
- значення температури з'явиться на дисплеї.

Якщо не використовуєте термометр - батарейку рекомендується вилучити.
Країна виробника: Китай.
Немає відгуків про цей товар.