Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payТермометр харчової електронний призначений для вимірювання температури харчових продуктів. В кондитерській майстерності, застосовується для визначення температури кремів, айсинга, шоколаду, сиропів, глазурі, ізомальту, а також сипучих сумішей.
Характеристики:
- живлення - батарейка-таблетка (1,5 V);
- діапазон вимірювання - від -50 до +300 ºC;
- розмір - 20*205 мм;
- довжина щупа - 108 мм;
- матеріал щупа - нержавіюча сталь;
- можливість вимірювання температур в ºC і ºF;
- авто відключення через 10 хвилин роботи.
Рекомендації по використанню:
- помістіть довгий металевий щуп в суміш, температуру якого треба виміряти, не менше, ніж на 1 см;
- зачекайте кілька секунд;
- значення температури з'явиться на дисплеї.
Якщо не використовуєте термометр - батарейку рекомендується вилучити.
Країна виробника: Китай.