Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payСуха кондитерська суміш IL-Mix - суха кондитерська суміш на основі альбуміну для приготування зефіру, безе, макаронів, айсинга, суфле, маршмеллоу та інших десертів, де необхідний білок курячого яйця.
До складу входить сухий пастеризований білок з підвищеним піноутворенням типу 'А', що дозволяє домогтися стабільного результату при збиванні.
Переваги зюшкою кондитерської суміші IL-Mix:
- економічний у використанні;
- натуральний безпечний склад;
- термін зберігання 12 місяців;
- висока ступінь піноутворення і збільшення об'єму;
- 100% білок в сухому вигляді.
Для відновлення білка необхідно розвести в теплій воді (30-35 ° С) у таких пропорціях:
30 грам IL-Mix + 85 грам води = 100 грам білка
15 грам IL-Mix + 42,5 грам води = 50 грам білка
3 грам IL-Mix + 8,5 грам води = 10 грам білка
Склад: сухий пастеризований білок, цукрова пудра, ксантанова камедь, лимонна кислота, ванілін кристалічний.
Термін придатності: 24 місяці.
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.
Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.