Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payСуха кондитерська суміш Айсинг ilbakery - готова суха суміш для приготування айсинга.
Спосіб приготування:
1) Суміш необхідно перемішати з водою в даних пропорціях:
суміш 1000 г, вода 150 мл і дати настоятися кілька хвилин.
2) Збити на середніх або високих оборотах міксера 2-4 хвилини/4-8 хвилин.
*Чим більше збивати, тим швидше буде сохнути готовий айсинг, але менше глянцю.
*Така готова база може зберігатися в холодильнику до 14 днів.
3) Далі масу розвести водою до потрібної консистенції , при необхідності додайте IL-Gloss.
4) Тепер можна забарвити готову базу в будь-який колір за допомогою харчових барвників.
Склад: цукрова пудра, пастеризований сухий білок, картопляний крохмаль, лимонна кислота, гуарова камедь, мальтодекстрин, ванілін, діоксид титану (до 1%).
Термін придатності: 12 місяців.
Умови зберігання: при температурі не вище 25ºС і не нижче 15 ° С, вологості не більше 75%.
Після відкриття щільно закрийте пакет або герметично упакуйте.
Виробник: ilbakery.
Країна виробника: Україна.
Немає відгуків про цей товар.