Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payШоколад молочний Jivara Lactee 40% - французький легкий молочний шоколад преміум класу. Молочний шоколад Jivara Lactee - суміш кращих какао-бобів та незбираного молока, що володіє кремовою текстурою і оксамитовим смаком з нотками ванілі й карамелі. Підходить для всіх видів рецептів будь-якої складності, в яких необхідно використання шоколаду високої якості.
C шоколадом Valrhona приємно працювати як професійним кондитерам, так і любителям. Крім того, вишуканий смак французького шоколаду оцінять гурмани і любителі солодкого.
Переваги шоколаду Valrhona:
- володіє високою текучістю,
- підходить для виготовлення шоколадних цукерок, фігур і декору будь-якої складності і додавання в десерти;
- підходить для покриття кондитерських виробів,
- підходить для додавання начинки, муси, креми та глазурі;
- володіє вишуканим смаком.
Рекомендований температурний режим для молочного шоколаду Jivara Lactee 40%:
- температура для розтоплення – 45-48 °C
- температура кристалізації - 26-27 °C
- температура для роботи: 28-29 °C
Склад: какао (40%), цукор (33%), сухе незбиране молоко (23,5 %), емульгатор: соєвий лецитин, натуральний ванільний екстракт.
Упаковка: зіп-пакет.
Вага: 100 г
Умови зберігання: в сухому та прохолодному місці при температурі + 16 °C - + 18 °C.
Країна виробника: Франция
Немає відгуків про цей товар.