Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payІнвертний сироп (Трімолін) Laped, 81% - сироп, отриманий шляхом розкладання сахарози на глюкозу і фруктозу.
Трімолін - солодка густувата паста білого кольору без запаху, яка використовується з метою уповільнення кристалізації й утримування вологи в кондитерських виробах.

Переваги використання інвертного сиропу:
- не кристалізується;
- покращує структуру тесту;
- зберігає вологість, м'якість і легкість випічки;
- подовжує термін придатності.
Завдяки инвертному цукру, цукерки і помадки не тріскаються, гладеньким, глянцевими і блискучими, в морозиві та інших заморожених десертах відсутні крижинки, аромат випічки більш насичений і апетитний.
Склад: цукор, вода.
Термін придатності: 12 міс.
Упаковка: незаводська, пластикове відро 500 р.
Зберігати в сухому місці в закритій упаковці.
Виробник: Laped, Італія.
Немає відгуків про цей товар.