Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payТермометр харчовий призначений для вимірювання температури харчових продуктів. В кондитерській майстерності, застосовується для визначення температури кремів, айсинга, шоколаду, сиропів, глазурі, ізомальту, а також сипучих сумішей.
Характеристики:
- живлення - батарейка-таблетка 1.5 V (LR44) ;
- діапазон вимірювання - від -50 до +300 ºC (-58°F до +572 °F);
- довжина термометра - 170 мм;
- довжина щупа - 120 мм;
- матеріал щупа - нержавіюча сталь;
- можливість вимірювання температур в ºC і ºF.
Країна виробника: Китай.
Немає відгуків про цей товар.