Знижка 3% при реєстрації i

  • Кошик порожній!

Цукрова паста для мережив, 250 г

Цукрова паста для мережив, 250 г

Код товару: 774~01
180.00 грн
Кiлькiсть:
Доставка
  • Самовивіз
  • Доставка кур’єром по Києву
  •  Нова Пошта
  •  Укрпошта 

 

Оплата
  • Готівкою (тільки для Києва)
  •  Приват24 pay
  • Накладений платіж (при отриманні)
  • Оплата банківською картою Visa, Mastercard
  • Google pay
  • Apple pay
  • Безготівковий розрахунок
Гарантiя
  • 30 днів від виробника
  • 14 днів для повернення та обміну
Опис Цукрова паста для мережив, 250 г

Цукрова паста для мережив - суміш для виготовлення цукрових мережив. Складається із сухої суміші (База №1) і густої основи (База №2).

Склад: крохмаль кукурудзяний, цукрова пудра, гліцерин, глюкоза кристалічна, пектин, ароматизатори, барвники.

Спосіб приготування:

1. 56 мл (4ст. л.) охолодженої кип'яченої води і

46 гр (6 ст. л. без верху) сухої суміші (база №1) - змішати.

2. 5 мл (5 ч. л) густий основи (база№2) додати в отриману рідку суміш.

3. Змішати все вручну або міксером на низькій швидкості до отримання однорідної маси (5-10 хв).

Як виготовити мереживо:

1. Нанести шпателем приготовану цукрову пасту для мережив на текстурний килимок і розтерти, ретельно заповнивши всі поглиблення килимка.

2. Залишити сохнути. Щоб прискорити процес висихання мережива, килимок можна покласти в розігріту до 70-80 °C духовку на 10-15 хв.

3. Килимок остудити і акуратно зняти мереживо.

4. Бездоганний солодкий декор для торта готовий.

Термін придатності: 24 міс.

Маса: 250 гр.

Упаковка: заводська.

 

 

 

   

 

 

Характеристики Цукрова паста для мережив, 250 г
Відгуки (0) Цукрова паста для мережив, 250 г

Немає відгуків про цей товар.

Схожі товари

Код: 1665~01

93.00грн

ХітХіт
Код: 3600~01

110.00грн

Код: 4003~01

90.00грн