Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payНетануча цукрова пудра Damco Snow - білосніжне термостабільне покриття для кондитерських виробів.
Перевага нетанучою цукрової пудри Damco Snow - термостабільність (пудра не тане, не тече і не втрачає білосніжний вигляд, незалежно від температури випічки).
Склад: декстроза, пшеничний крохмаль, рослинні жири, ароматизатор.
Як використовувати нетанучу цукрову пудру?
Використовувати нетанучу цукрову пудру дуже просто - достатньо посипати готовий виріб цукровою пудрою за допомогою кондитерського сита або просіювача і декор готовий.
Якщо вдома є трафарет, його можна покласти на пиріг, зверху посипати пудрою, підняти трафарет і на випічці залишиться гарний солодкий візерунок.

У будь-якому випадку, пончики, пиріжки, кекси, круасани і торти, декоровані нетанучою цукровою пудрою виглядають апетитно і привабливо.

Умови зберігання: зберігати в прохолодному приміщенні при температурі 15-20 °C.
Вага: 200 г
Фасовка: zip-lock пакет.
Термін придатності: 12 міс.
Країна виробника: Нідерланди.
Виробник: Royal Steensma B.V.
Немає відгуків про цей товар.