Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payНасадка кондитерська Пелюстка троянди №123 підходить для роботи з кремом або іншими кулінарними масами.
Розміри:
- діаметр отвору з візерунком - 1,7 см;
- діаметр отвори великого - 2,5 см;
- висота - 3,8 см.
Приклад виготовлення квітки з допомогою кондитерської насадки:
1. Всередину будь-якого кондитерського мішка вставляємо металеву кондитерську насадку.
2. Наповнюємо мішок з насадкою кремом.
3. Закручуємо край кондитерського мішка, що б крем "сповз" вниз.
4. Натискаємо рукою на мішок, видавлюючи крем з насадки у вигляді пелюстки троянди.
Для більш надійної фіксації металевої насадки в кондитерському мішку можна використовувати перехідник.
Переваги використання металевих насадок:
- не ржавіють;
- не деформуються;
- не ламаються при ударі;
- зручні у використанні.
Кондитерська насадка - універсальний помічник кожної господині. З її допомогою за лічені хвилини можна виготовити незвичайний кремовий декор на будь-якому кондитерському виробі.
Країна виробника: Китай.
В наборі: 1 шт.
Немає відгуків про цей товар.