Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payНасадка кондитерська Ateco, Пелюстка №122 - кондитерська безшовна насадка, призначена для виготовлення кремового декору для десертів. Виготовлена насадка з якісної сталі, підходить для роботи з кремом або іншими кулінарними масами.
Розміри:
- довжина отвору з візерунком - 1,6 см;
- діаметр великого отвору - 2,4 см;
- висота - 4,1 см.

Приклад виготовлення візерунка за допомогою кондитерської насадки:
1. Всередину будь-якого кондитерського мішка вставляємо металеву кондитерську насадку.
2. Наповнюємо мішок з насадкою кремом.
3. Закручуємо край кондитерського мішка, щоб крем “сповз” вниз.
4. Натискаємо рукою на мішок, вичавлюючи крем з насадки у вигляді готового візерунка.
Для більш надійної фіксації металевої насадки в мішку можна використовувати кондитерський перехідник.
Переваги використання металевих насадок Ateco:
- не іржавіють;
- не деформуються;
- не ламаються при ударі;
- зручні і приємні у використанні.
Кондитерська насадка - універсальний помічник кожної господині. З її допомогою за лічені хвилини можна виготовити незвичайний кремовий декор на будь-якому кондитерському виробі. Квіткова галявина з різнокольоровими тюльпанами, кремовий вінок із барвистих квітів і інші солодкі флористичні композиції зроблять Ваше свято неймовірно красивим і казковим.
Країна виробника: Корея, за замовленням для США.
Немає відгуків про цей товар.