Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payГлазур кондитерська шоколадна Cargill молочні диски 250 г – має підвищену температуру плавлення на відміну від натурального шоколаду, а також не потребує темперування, добре підходить для покриття кондитерських виробів, виливки фігурок.
Склад: цукор, рослинні жири (пальмовий (повністю гідрогенізований), пальмовий, кокосовий), суха сироватка (молоко), лактоза (молоко), емульгатор (E492, E322 (соя)), ароматизатор.
Форма: дропси розміром 22 мм.
Умови зберігання: в сухому прохолодному місці при температурі 10-20°C, відносній вологості < 60%. Без потрапляння специфічних запахів та прямих сонячних променів.
Фасовка: zip-пакет.
Вага: 250 г
Виробник: “Cocoa & Chocolate” корпорації Cargill
Країна виробник: Бельгія.
Немає відгуків про цей товар.