Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Коробки
Аксесуари
Вирубки
Барвники для аерографа
Кандурин
Сухі барвники
Барвники для шоколаду
Нова Пошта
Укрпошта
Приват24 payФорма паперова для випічки Коломба - форма з жиронепроникного матеріалу з перфорованим дном для випічки традиційної італійської паски Сolomba.
Форма виготовлена з антипригарного, жиронепроникного гофрованого паперу, придатного для безпосереднього контакту з харчовими продуктами.
Традиційною для Італії пасхальною випічкою є colomba pasquale - великодня голубка.
Паска називається так тому, що вона робиться саме в формі голуба, як одного з основних великодніх символів.

Тісто для Коломби робиться з борошна, яєць, цукру, натуральних дріжджів і вершкового масла, зазвичай містить цукати і марципан.
Перед запіканням верх Коломби прикрашається гранульованим цукром і пелюстками мигдалю.

Основні характеристики:
Основна перевага паперової форм для випічки - її не потрібно змащувати і поміщати в додаткові форми для випічки.
Немає відгуків про цей товар.